17. oktober 2012

Barnerommet

 Dette er rommet til mellombror, som etterhvert skal deles med lillebror. Nå, mens vi pusser opp rommet til storebror, bor mellom og storebror her inne. Nå ble det mye store, mellom og lillebror her, henger du med? ;)
På dagtid brukes denne sengen til en slags sofa for bamsene
Wallsticker fra babymaisen. De har også mye kule klær til barn, trykk HER for å komme til nettsiden.
Vimpelteppet er fra IKEA, ungene elsker det, og det gjør mamma`n også! Jeg må nok gå til innkjøp av enda et, sånn at de to eldste kan ha hver sitt. Det er mye krangling for tiden, så fremover må vi kjøpe to av alt-og hest i samme farge, ellers blir det trøbbel-og det orker jeg ikke:)
"Farfarbamsen" fikk jeg da jeg ble 1 år. Tenk at den er fortsatt her hos meg. Dette er vel den eneste bamsen foreldrene mine har tatt vare på, og det er jeg så glad for. Et koselig minne fra farfar. Håper den kan gå videre til mine barnebarn en dag, det hadde vert koselig det! Enn så lenge pryder den barnerommet.

 Koffert fra babymaisen henger klar på veggen. Nå kan den pakkes mens den henger, og er et kult interiør når den ikke er i bruk. Mellombror pakker stadig sekken og har den med på tur. Den kan brukes til både trillekoffert, og til sekk-genialt? Flere utvalg finner du på nettsiden, de har både ugle, hund, fly, frosk, katt osv. 
Istedenfor gyngehest har vi fått en gyngesau som sier "BÆÆÆ" når vi trykker den på øret. Den kjøpte jeg i Danmark, og tok nesten hele bagasjerommet på vei hjem, hihi. 

 Nå beveger vi oss over på 2åringens side. Barnslig elefantbilde malt av Hos Sandra, pryder veggen over sengen til toggutten vår. Han elsker tog, og legger seg så fornøyd og glad når han har sengsettet med masse tog på. Det er jo veldig fint også.


Togtapet fra Ferm Living var et absolutt must. Mellombror var storfornøyd da han så veggen med masse tog, fyllt med trær og dyr. De første dagene etter at tapeten kom på plass, fant vi han om morgenen sittende fornøyd i sengen å bare kikke på tapeten ♥


 Vi har også malt en liten skråvegg med sort tavlemaling. Når jeg får kjøpt kritt, håper jeg den ofte blir dekorert av små kunstnere♥
Håper du fant nen inspirasjon til barnerommet ditt her inne.

-June

2 kommentarer:

Fruen sa...

Så fint gutterom! :) Du e flinke, June!

line, 26 sa...

Så fint! For en kule tapet:) stilige wallsticker va det åg.
Likte veldig godt elefantbildet som Sandra hadde malt, dekorativt!
Ser Julian har sprinkelsengå ennå. Her har me bytta seng, å tilvenningå har rett å slett våre et mareritt. Så her tar leggingå minst en time, og me fylle x antall ganger tilbake i sengå om nattå åg... *sukk* Nå har me kjøpt ei klokka/lampe som vise når det e natt og dag,så håpe den gjør susen og at det har bedra seg før litlå komme ;)

Glede meg te å følge oppussingå av det andre gutterommet! :) klem